afskærmning til vinduer

Solafskærmning

UDVENDIG SOLAFSKÆRMNING ER LØSNINGEN

Udvendig solafskærmning er hensigtsmæssig til alle der har store vinduespartier. Ved installering af en udvendig solafskærmning undgår du et overophedet indeklima i sommerhalvåret og den blændende lave sol i vinterhalvåret.

Fordelen ved at placere solafskærmningen udvendig er nemlig, at solens stråler reflekteres inden, de kommer ind i bygningen og varmen derfor også forbliver ude. Derved bibeholdes en behagelig temperatur indendøre, selvom solen bager udenfor.

SOLAFSKÆRMNING VINDUER

Solafskærmning er en ideel løsning til bygninger med store vinduer og hele glasfacader. Begge varianter vi tilbyder hos Alument Outdoor, kan installeres med automatisk styring.

Ved hjælp af en vejrmåler, der registrerer sol og vind, indstiller solafskærmningen sig selv i den rigtige og ønskede position. Solafskærmning er således ikke noget, du skal tænke over i løbet af dagen. Du skal blot koncentrere dig om dine opgaver, så sørger solafskærmningen for, at solen ikke bliver en forstyrrelse.

SOLAFSKÆRMNING DER PASSER TIL FACADEN

Solafskærmningerne er fleksible og kan monteres på både vandrette og lodrette flader. Det vil sige alt lige fra ovenlys til rytterlys, glastage, vinduespartier, facadeelementer, osv.

Hos Alument Outdoor tilbyder vi to varianter af udvendig solafskærmning:

  • Vindstabilt rullegardin: Rullegardiner, også kaldet Screens, integreres i stil med facaden og giver et dæmpet og ensartet udtryk.
  • Lamelafskærmning: En mere synlig løsning bestående af lameller, der sætter et tydeligere præg på facadens udseende og karakter.

Solafskærmningerne er fleksible og kan monteres på både vandrette og lodrette flader. Det vil sige alt lige fra ovenlys til rytterlys, glastage, vinduespartier, facadeelementer, osv.

Begge varianter har specielle egenskaber i forhold til afskærmning og gennemsigtighed. Det betyder, at du kan få den løsning, der matcher dit behov med udgangspunkt i de funktioner og den æstetik, du ønsker dig.

SOLAFSKÆRMNING PRIS – LAD OS HJÆLPE DIG

Solafskærmning er ofte en nødvendig investering. Men derfor behøver du måske ikke bruge flere penge på den rette løsning end højst nødvendigt.

Hos Alument Outdoor har vi efterhånden mange års erfaring med at hjælpe kunder præcis ligesom dig, med at finde frem til den helt rette løsning med solafskærmning.

Vi hjælper med at afklare dit behov, svarer på spørgsmål, laver beregninger og meget andet, så du er klædt på til at træffe det rigtige valg for dig.

terrasse med solafskærmning
nyt hus med afskærmning
afskærmning for solen