Showroom med Uderum i Middelfart

I weekender og på helligdage fra kl. 10:30 – 15: 30 kan du besøge vores udstilling og få demonstreret vores produkter af vores dygtige konsulenter. Alle vores produkter er udstillet udendørs, og der er god afstand mellem de udstillede løsninger.

Da vi vægter vores kunders og vores medarbejderes sundhed højt, henstiller vi naturligvis til, at alle, som besøger vores udstilling overholder de retninglinjer, som de danske sundhedsmyndigheder har udstukket.

der er god plads mellem vores udstillede produkter, og der vil være opstillet håndsprit forskellige steder, så der er mulighed for at spritte hænderne af, når du besøger vores parcel. derudover vil vi opfordre alle til at overholde de anbefalede forholdsregler omkring at holde afstand til hinanden og vores medarbejdere. Det kan derfor f.eks være nødvendigt at vente udenfor en opstilling eller på behørig afstand indtil der er ledigt.

Har du symptomer, som ondt i halsen, feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær, bedes du venligst udlade at besøge vores udstilling mens der er bemanding på og indtil 48 timer efter du er symptomfri.

Om Huset i Middelfart

Mangler du inspiration og rådgivning til dit altan- eller terrasseprojekt? Så besøg vores udstilling på Huset – en del af Byggecentrum i Middelfart. Vi har valgt at placere vores permanente udstilling her, fordi stedet ligger centralt i Danmark.

Du finder Alument Outdoor på parcel nr. 21, hvor du kan opleve Danmarks største udstilling med det de populære pergolaer med oplukkelige lameltage. Derudover har vi opstillet et bredt udsnit af vores produkter; altan- og terrasseløsninger både med foldeglas, skydeglas og fast glas. Vi tilbyder dig personlig rådgivning, så vi kan give dig overblik over, hvilke løsninger der passer bedst til dig.

Åbningstider

Udstillingen er åben alle dage kl. 10.00 – 17.00 og den er bemandet alle weekender og helligdage i tidsrummet 10:30 – 15:30 til og med uge 42.
På de dage eller tidspunkter, hvor vores udstilling ikke er bemandet, kan du stadig besøge den på egen hånd.

Adresse: Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart

Vi holder ekstra åbent  på udstillingen d. 15-16/10. Der vil være bemanding på i disse dage kl. 10:30 – 15:30