Showroom med Uderum i Middelfart

Åbningstider

Der er bemanding på vores udstilling i weekender og helligdage kl. 10-16

Vores udstilling er en del af den store udendørs udstilling hos HUSET Middelfart. Udstillingen er åben alle dage kl. 10 – 17.

Vores udstilling er bemandet i weekenderne og på helligdage i perioden fra uge 12 til uge 42.

Hvis du ønsker en personlig fremvisning af vores produkter i perioden, hvor vores udstilling ikke er bemandet, så er du meget velkommen til at ringe til os og aftale et tidspunkt.

Personlig fremvisning vil foretages i hverdagene i tidsrummet 8 – 15 og kun mod forgående aftale.

Du er selvfølgelig også velkommen til at gå rundt på vores udstilling på egen hånd.

Adresse: Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
Parcel 21

Om Huset i Middelfart

Mangler du inspiration og rådgivning til dterrasseprojekt?
Så besøg vores udstilling på Huset – en del af Byggecentrum i Middelfart. Vi har valgt at placere vores permanente udstilling her, fordi stedet ligger centralt i Danmark.

Du finder Alument Outdoor på parcel nr. 21, hvor du kan opleve Danmarks største udstilling med det de populære pergolaer med oplukkelige lameltage. Derudover har vi opstillet et bredt udsnit af vores produkter vedr. terrasseløsninger både med foldeglas, skydeglas og fast glas.

VEDR. COVID-19:

Da vi vægter vores kunders og vores medarbejderes sundhed højt, henstiller vi naturligvis til, at alle, som besøger vores udstilling overholder de retningslinjer, som de danske sundhedsmyndigheder har udstukket.

Der er god plads mellem vores udstillede produkter, og der vil være opstillet håndsprit forskellige steder, så der er mulighed for at spritte hænderne af, når du besøger vores parcel.
Går man ind i en af vores lukkede eller delvist lukkede overdækninger, anbefales det, at der bæres mundbind mens man opholder sig derinde, når der er andre til stede også, f.eks. vores medarbejder. Så længe man opholder sig udenfor i det fri, er der ikke behov for at bære mundbind.

Derudover vil vi opfordre alle til at overholde de anbefalede forholdsregler omkring at holde afstand til hinanden og vores medarbejdere. Det kan derfor f.eks. være nødvendigt at vente udenfor en opstilling eller på behørig afstand indtil der er ledigt.

Har du symptomer, som ondt i halsen, feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær, bedes du venligst udlade at besøge vores udstilling mens der er bemanding på og indtil 48 timer efter du er symptomfri.