Showroom med Uderum i Middelfart

Åbningstider

Der er åbent alle dage 10 – 17 og vores udstilling er bemandet alle lørdage, søndage og helligdage kl. 10 – 16.

På dage med bemanding, kan du få fremvist og demonstreret vores produkter. Vores personale kan svare på det meste og give råd og vejledning omkring produkterne.
Du vil også kunnet se en del priseksempler, som kan give dig en priside til dit terrasseprojekt, men det vil ikke være muligt at få et tilbud eller beregning på din specifikke sag på udstillingen, ligesom personalet ikke svarer på priser på helt konkrete sager.
Dette sker alene via salgsteamet på vores kontor, som kan udregne et prisoverslag til dig ud fra dine ønsker om størrelser, produkter, mv.

Adresse: Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
Parcel 21

Om Huset i Middelfart

Mangler du inspiration og rådgivning til dit altan- eller terrasseprojekt? Så besøg vores udstilling på Huset – en del af Byggecentrum i Middelfart. Vi har valgt at placere vores permanente udstilling her, fordi stedet ligger centralt i Danmark.

Du finder Alument Outdoor på parcel nr. 21, hvor du kan opleve Danmarks største udstilling med det de populære pergolaer med oplukkelige lameltage. Derudover har vi opstillet et bredt udsnit af vores produkter vedr. terrasseløsninger både med foldeglas, skydeglas og fast glas. Vi tilbyder dig personlig rådgivning, så vi kan give dig overblik over, hvilke løsninger der passer bedst til dig.

VEDR. COVID-19:

Da vi vægter vores kunders og vores medarbejderes sundhed højt, henstiller vi naturligvis til, at alle, som besøger vores udstilling overholder de retningslinjer, som de danske sundhedsmyndigheder har udstukket.

Der er god plads mellem vores udstillede produkter, og der vil være opstillet håndsprit forskellige steder, så der er mulighed for at spritte hænderne af, når du besøger vores parcel.
Går man ind i en af vores lukkede eller delvist lukkede overdækninger, anbefales det, at der bæres mundbind mens man opholder sig derinde, når der er andre til stede også, f.eks. vores medarbejder. Så længe man opholder sig udenfor i det fri, er der ikke behov for at bære mundbind.

Derudover vil vi opfordre alle til at overholde de anbefalede forholdsregler omkring at holde afstand til hinanden og vores medarbejdere. Det kan derfor f.eks. være nødvendigt at vente udenfor en opstilling eller på behørig afstand indtil der er ledigt.

Har du symptomer, som ondt i halsen, feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær, bedes du venligst udlade at besøge vores udstilling mens der er bemanding på og indtil 48 timer efter du er symptomfri.