fbpx
hus med terrasse

Referencer – Pergola

CAMARGUE® PERGOLA MED FOLDEGLAS OG SCREEN

Køge

De smarte foldeglas kan skydes helt fra og parkeres op ad en mur eller søjle. Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening.

FOLDEGLAS SKABER LÆ 

Siderne i pergolaen er inddækket med foldeglas i 10 mm hærdet sikkerhedsglas, så familien fortsat har mulighed for at bruge terrassen ved at lukke for siderne, hvis det blæser eller regner.

Læs mere om vores pergolaer her

overdækket terrasse

Algarve® pergola – koblet løsning 

Hareskoven By

Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening.

Læ for både sol og regn

Familien i Hareskoven har fået en stor overdækning, sammenkoblet af to Algarve-pergolaer, der skærmer for både sol og regn, og hvor der er plads til de store familiearrangementer

Algarve® pergola – Sternmontering

Frederikssund

Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening.

Læ for både sol og regn

På terrassen i Frederikssund kan der nu skabes læ for både sol og regn. Algarvepergolaen er sternmonteret og underlisterne er ført med ud til pergolaen.

Algarve® pergola med foldeglas

Haderslev

De smarte foldeglas kan skydes helt fra og parkeres op ad en mur eller søjle. Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening.

PROCESSEN MED KUNDEN

Familien i Haderslev har fået et hyggeligt uderum, der nu er blevet samlingspunkt for hygge og terrassseliv.
Taget kan rotere, så lys og varme kan lukkes ind, og takket være de smarte foldeglasdøre i siderne, er der mulighed for at lukke helt af, så terrassen kan bruges, selv når sommervejret udebliver.

FOLDEGLAS SKABER LÆ 

Siderne i pergolaen er inddækket med foldeglas i 10 mm hærdet sikkerhedsglas, så familien fortsat har mulighed for at bruge terrassen ved at lukke for siderne, hvis det blæser eller regner.

Læs mere om vores pergolaer her

ny pergola

Algarve® pergola med oplukkeligt lameltag

København

Vi har monteret og leveret en pergola Algarve® med motoriserede lameller. Taget er regntæt, når det er lukket, og kan klare en snelast på 100 kg/m2.

PROCESSEN MED KUNDEN

Vores kunde i Københavnsområdet ville gerne have et hyggehjørne med mulighed for skygge på den nye, store træterrasse.
Det var vigtigt, at løsningen gik i tråd med husets øvrige arkitektur.

Valget faldt på vores Algarve® pergola, og kunden valgte desuden at få monteret LED-lys i to lameller og en integreret terrassevarmer, så aftenerne på terrassen kan blive endnu længere.

OPLUKKELIGE LAMELLER

Lamellerne i taget er oplukkelige og styres med fjernbetjening, så det er muligt at lukke sol og lys ind gennem taget, eller skabe skygge, når solen bager.

Lamellerne i taget kan klare en snelast på 100 kg/m2, og hele pergolaen er sea-side behandlet, så den kan klare vind og vejr.

overdækket terrasse

Pergola med et miks af faste glas og foldeglas

Herning

Pergolaen er med motoriserede, roterbare lameller, som styres med fjernbetjeningen. Der er faste glas og foldeglas i siderne, så overdækningen kan åbnes og lukkes.

PROCESSEN MED KUNDEN

Vores kunde i Herning har fået monteret en pergola på sin terrasse – model Renson Algarve Line, som i alt måler 5840 x 4000 mm. Denne type pergola har smarte motoriserede lameller i taget, som let styres med en fjernbetjening. Desuden har lamellerne en række andre funktioner, som er med til at skabe et dejligt uderum – tilpasset efter ejernes ønsker:

Lamellerne kan dreje 150° rundt, så man selv bestemmer, hvor meget lys der skal lukkes ind på terrassen, og i to lameller er der integreret, dæmpbart LED-lys, som skaber en hyggelig atmosfære i uderummet

En regnsensor sørger for, at lamellerne automatisk lukker, når det begynder at dryppe. Desuden har pergolaen en snelast på op til 100 kg. pr. m2, så den er rustet til alt slags vejr.

ET MIKS MELLEM FOLDEGLAS OG FASTE GLAS

Siderne i pergolaen er dækket med hhv. foldeglas i siderne og fasteglas i fronten. Alt sammen i 10 mm. hærdet sikkerhedsglas. Foldeglassene er desuden udstyret med tætninglister og indvendigt håndtag, så terrassen kan lukkes op, når vejret er til det. De hærdede sikkerhedsglas fungerer som en god støjdæmper, så der skabes et roligt miljø i det ekstra uderum.

Pergolaens søjler og rem samt skinnerog profiler til glassene er lakeret i RAL9005 sort finstruktur, så det passer til husets vindunder og døre. Lamellerne i taget er i RAL7035 lys-grå med finstruktur.

Pergolaen er ”sea-side” behandlet inden pulverlakering, hvilket er en ekstra overfladebehandling, som sikrer, at pergolaen tåler salt og et klorholdigt miljø.

pergola i herning

Camargue® pergola med glas og screen

Hvide Sande

Vi har monteret en Camargue® pergola med roterbare motoriserede lameller.Der er monteret vindstabilt rullegardin i fronten og LED-lys i to lameller.

PROCESSEN MED KUNDEN

Huset er placeret i nær klitterne i Hvide Sande. På grund af vinden, havde familien familien ikke glæde af terrassen, som kun kunne bruges få dage om året.

Løsningen blev en pergola model Camargue® med foldeglas i de to lange sider og faste glas i fronten, hvor der også blev monteret et vindstabilt rullegardin, så der er mulighed for at skærme for solen, eller skabe lidt privatliv.
Derudover har familien valgt at tilkøbe integreret LED-lys i to lameller i loftet, så de nu kan nyde terrassen og udsigten ud på de lange sommeraftener.

LÆ OG SOLAFSKÆRMNING

Pergolaen er udstyret med foldeglas i de to lange sider og faste glas i fronten. Alt sammen i 10 mm hærdet sikerhedsglas. Der er desuden monteret et vindstabilt rullegardin i fronten, som skaber skygge og privatliv. Rullegardinet er udstyret med vindmåler så det selv kører op i sikkerhed, hvis vinden bliver for hård.

Algarve® pergola med foldeglas og LED-lys

Odense

Vi har sternmonteret en pergola Algarve® med motoriserede lameller og foldeglas.Der er integeret, fjernstyret LED-lys i to lameller i taget. Lamellerne kan rotere 150°.

PROCESSEN MED KUNDEN

Vores kunde i Odense ønskede at få mere ud af terrassen. Valget faldt på en Algarve pergola, som vi har monteret på sternen, så remmen i pergolaen flugter med udhænget.
Vi har monteret foldeglas i siderne og LED-lys i to lameller i taget, så familien nu kan bruge deres nye uderum, selv når aftenen falder på, eller vinden driller.

OPLUKKELIGE LAMELLER

Lamellerne i taget kan rotere 150° og styres med samme fjernbetjening som LED-lysene.
Taget kan klare en snelast på 100 kg/m2, og de smarte lameller leder regnvandet ud remmen og ned gennem søjlerne.

pergola og terrasse

Algarve® pergola med oplukkeligt lameltag

Viborg

Vi har monteret og leveret en pergola Algarve® med motoriserede lameller. Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening.

PROCESSEN MED KUNDEN

Grundet de høje, sydvendte vinduespartier var der beholv for solafskærmning. Valget faldt på en pergola model Algarve, hvor lamellerne i taget kan vinkles, så der kan lukkes lys ind og samtidig skærme for solens stråler, samtidig med at familien nu også har en overdækning til terrassen.

OPLUKKELIGE LAMELLER

Lamellerne i taget er oplukkelige og styres med fjernbetjening. Det er muligt senere hen at sideinddække med enten glas eller screens (vindstabile rullegardiner).

Algarve® pergola med foldeglas og LED-lys

Løgstør

Overdækningen er bygget sammen af to pergolatage og dækker ca. 34,8m2. Der er foldeglas i alle 3 sider, så der er mulighed for at lukke solen ind eller skærme for vinden.

PROCESSEN MED KUNDEN

Vores kunde i Løgstør var generet af den voldsomme blæst i området grundet husets placering nær fjorden. Derfor ønskede de en løsning, som kunne forvandle deres vindblæste terrasse til et hyggeligt udeområde, så de kunne tilbringe flere timer på den fine terrasse.

Løsningen blev en pergola model Algarve® med fjernstyrede, motoriserede lameller og foldeglas i alle siderne. På den måde kan familien nu åbne pergolaens sider, når vejret tillader det, og lamellerne kan rotere 150°, så solens stråler kan blive lukket ind. Som ekstra tilbehør, har familien valgt integreret LED-lys to 4 lameller i taget, så de kan bruge terrassen selvom mørket falder på.

SAMMENBYGGET LØSNING

Pergolaen måler 7480mm x 4660mm (ca. 34,8 m2) og består af to sammenbyggede sektioner. Lamellerne i taget kan rotere 150° og taget, som kan klare en snelast på 100 kg /m2 er regntæt, når det er lukket.
I siderne er der monteret rammeløse foldeglas i 10mm klar, hærdet sikkerhedsglas inkl. tætningslister.
Der er integreret, dæmpbart LED-lys i 4 lameller, og regnsensoren sørger for, at taget lukker automatisk.

Farven på remmen, søjler og lister er i RAL9005 (sort). Lamellerne er lakeret i RAL7035 (lys-grå) med fin struktur. Alt sammen pulverlakeret i sea-side kvalitet, så den kan holde til vind og vejr.

glasinddækning på pergola

Pergola markise på terrasse

Kolding

Markisen er motoriseret og kan køres ind og ud ved hjælp af en fjernbetjening. Når pergola markisen er rullet ud, er den 100 % vandtæt og gearet til hård blæst.

PROCESSEN MED KUNDEN

Vores kunde i Kolding ønskede en fin og funktionel overdækning af sin terrasse. Markisen er motoriseret og kan køres ind og ud ved hjælp af en fjernbetjening.

EN FLEKSIBEL LØSNING

Når pergola markisen er rullet ud, er den 100 % vandtæt og kan holde til en vindstyrke på op til 50 km/t. Den er derfor særdeles velegnet til det danske klima.

markise til terrasser

Pergola med oplukkeligt tag

Nexø

Pergolaen er en sammenbygning af tre styks Camargue. I siderne er der monteret vindstabile screens med vinduesfelt.

PROCESSEN MED KUNDEN

En stor terrasse fortjener lidt ekstra forkælelse, og det er netop, hvad dette eksemplar i Nexø har fået med sin nye overdækning. Pergolaen er en sammenbygning af tre styks Camargue, og i siderne er der monteret vindstabile screens med vinduesfelt.

PERGOLA MED SMARTE SCREENS

En Camargue kan klare en snelast på 200 kg. per m2. Screensene i siderne holder til 16 m/sek vindlast, inden vindmåleren automatisk kører dem op. Intet mindre end en gennemført luksusløsning.

pergola med lameltag

Algarve

Middelfart

Der er monteret rammeløse foldeglas i de to gavlender og faste sikkerhedsglas på langsiden. Taget er regntæt, når lamellerne er lukket, og har en snelast på hele 110 kg. pr. m2.

PROCESSEN MED KUNDEN

Selve pergolaen måler i alt 3040 x 7800 mm., og når man lægger selve udhænget på huset til, har kunden fået omkring 27 m2 overdækket terrasse.

Pergolaens tag er motoriseret, og det kan derfor åbnes og lukkes med en fjernbetjening alt efter behov. Pergolaen er blevet sammenkoblet med to løsninger for at dække det lange spænd på 7800 mm.

PERGOLA MED TILPASSEDE GLAS

Taget er regntæt, når lamellerne er lukket, og har en snelast på hele 110 kg. pr. m2. Her har kunden valgt en hvid løsning, men Pergolaen kan lakeres i alle farver.

Der er monteret rammeløse foldeglas i de to gavlender og faste sikkerhedsglas på langsiden. Under udhænget er der ligeledes faste, tilpassede glas.

Læs mere om vores pergolaer her

referencer til pergola

Pergola på tagterrasse

Randers

Alument har monteret denne pergola Camargue på en tagterasse.Der er monteret foldeglas i to sider. På halvmuren er der monteret faste glas på mål.

PROCESSEN MED KUNDEN

Familien ønskede sig nogle flere timer på deres fine terrasse, men på grund af den høje placering (og det danske vejr) var det meget få dage om året, at den kunne benyttes.
Med denne fleksible løsning, hvor både taget og to sider kan åbnes og lukkes efter behov, har de nu mulighed for at nyde alle sommersæsonens lyse timer.

EN PERGOLA SOM MATCHER BOLIGENS ARKITEKTUR

Pergolaen er lakeret i samme farve som vinduespartierne og i sea-side-kvalitet. Den måler 5,6 x 4,2 meter (23,5 m2).
Der er monteret rammeløse foldeglas på to sider og faste glas på halvmuren. De stærke foldeglas er med 10 mm. hærdet sikkerhedsglas og med tætningslister.

Læs mere om vores pergolaer her

rammeløse foldeglas

Pergola på terrasse

Brande

Pergolaen er udstyret med motoriserede lameller, som åbnes og lukkes med fjernbetjening. Hele konstruktionen er i pulverlakeret aluminimum.

PROCESSEN MED KUNDEN

Familien i Brande har fået overdækket deres terrasse med en Pergola Algarve. Pergolaen er udstyret med motoriserede lameller, som åbnes og lukkes med fjernbetjening. Når taget er lukket, er det regntæt, og pergolaen har en snelast på hele 110 kg pr. m2.

På to sider er der monteret vindstabile rullegardiner, som kan køres ned, når det blæser, eller der skal skygges for for solen. Rullegardinerne har en vindlast på hele 17 m/sek., svarende til hård kuling.

AFTENEN FORLÆNGES PÅ TERRASSEN

Hele konstruktionen er i pulverlakeret aluminimum. Den eksklusive terrassevarmer, på 2400W fra Renson, samt lyset i lamellerne gør, at aftenen nu kan forlænges på terrassen. Lyset og varmen styres med den samme fjernbetjening, som til de oplukkelige lameller i taget, og er med dæmperfunktion.

Læs mere om vores pergolaer her

pergola i brande

Pergola med foldeglas og rullegardiner

Odense

Kunden ønskede flere timer på deres skønne tagterrasse, så de fik monteret en elegant pergola. Løsningen er med motoriserede lameller, varmepanel, vindstabile rullegardiner og foldeglas.

PROCESSEN MED KUNDEN

Kunden ønskede flere timer på deres skønne tagterrasse, så de fik monteret en elegant Camargue®-pergola med oplukkeligt tag samt sider.

For ikke at tage den flotte udsigt udover eng, monterede vi et elegant rammeløst glasværn (indespændt glas med 22 mm hærdet lamineret sikkerhedsglas monteret bundskinne).

TILBEHØR SOM MATCHER KUNDENS BEHOV

Terrasseløsningen er med motoriserede lameller i taget, varmepanel, vindstabile rullegardiner og Lumon 6T-foldeglas i siderne.

Læs mere om vores pergolaer her

motoriseret tag

Oplukkeligt tag

Greve Strand

Taget er med oplukkelige lameller, som styres med en fjernbetjening. Det vindstabile rullegardin kan klare en vindhastighed på op til 60 km/h.

PROCESSEN MED KUNDEN

Denne løsning er lavet med Algarve Roof, der har motoriserede oplukkelige aluminiumslameller i taget, som styres med fjernbetjening.

Taget er tæt, når det er lukket, og har integreret afdræning af regnvand. Her vist med integreret lys i lamellerne.

TAG GEARET TIL BLÆST

I gavlen på terrassen er monteret en screen – et motoriseret vindstabilt rullegardin, der som fritstående model klarer op til en vindhastighed på 60 km/h.

Læs mere om vores pergolaer her

oplukkeligt tag med lameller

Pergola med oplukkeligt tag

Karlslunde

Kunden har valgt en pergola i pulverlakeret aluminium, som skaber et elegant udtryk. De motoriserede lameller kan hurtigt og nemt justeres med en fjernbetjening.

PROCESSEN MED KUNDEN

I Karlslunde har vores kunde fået monteret en pergola med motoriserede lameller, så de hurtigt og nemt kan justere den med en fjernbetjening. Når taget er lukket, er pergolaen helt regntæt, så terrassen nu kan bruges hele året rundt.

ELEGANT LØSNING MED RAMMELØSE FOLDEDØRE

Kunden har valgt en konstruktion i pulverlakeret aluminium, som skaber et elegant udtryk. På to sider er der monteret rammeløse foldedøre med 10 mm. hærdet sikkerhedsglas, mens en side er en glasvæg med 10 mm. hærdet sikkerhedsglas.

Læs mere om vores pergolaer her

pergola i karlslunde

Pergola med solafskærmning og foldeglas

Vestkysten

Terrasseløsningen er med foldeglas og solafskærmning.

PROCESSEN MED KUNDEN

Kunden ønskede bedre udnyttelse af sin skønne tagterrasse. Et par måneder efter montagen fortæller kunden, at de allerede har brugt den mere end siden huset stod færdigt i 2013.

EN PERGOLA SKRÆDDERSYET TIL KUNDENS BEHOV

Sort Pergola monteret på tagterrasse. Løsningen er med solafskærmning med motoriserede lameller, LED-lyspanel, varmepanel, vindstabile rullegardiner og foldeglas i siderne.

Opgaven er løst i samarbejde med Tina Switzer Indretning.

Læs mere om vores pergolaer her

ejendom med glasinddækning