hus med terrasse

Pergolaer

En pergola terrasseoverdækning giver dig en unik mulighed for at skabe en lille, udendørs oase, som kan tilpasses efter vejret. Pergolaens oplukkelige tag indstilles på nemmeste vis med den medfølgende, trådløse fjernbetjening. Så kan du lukke solstrålerne ind, skabe skygge eller holde dig tør og varm på en regnfuld dag.

Læs om de enkelte produkter nedenfor eller se referencer her

PERGOLA ALGARVE®

En pergola terrasseoverdækning indbyder til hygge, stemning og skønne sommeraftener.

Algarve®-terrasseoverdækningen er til dig, der gerne vil have mest muligt ud af de udendørs kvadratmetre. De motoriserede, rotérbare lameller i taget styres via en trådløs fjernbetjening, så du nemt kan justere skygge og sol efter dine ønsker.

Når taget er lukket, kan lamellerne klare en belastning på 100 kg pr m2, og lamellerne leder vandet ud til remmen og ned gennem søjlerne, så du kan sidde i ly og lytte til lyden af sommerregnens dryp.

Pergolaen kan være fritstående i haven eller placeres som tilbygning til dit hus og din terrasse, hvor den tilpasses efter mål og de farver, der passer bedst.

FACTS & DETALJER

Pergola model Algarve® med smarte, motoriserede lameller i taget, som let styres med en fjernbetjening. Lamellerne kan rotere 150°, så man selv bestemmer, hvor meget lys der skal lukkes ind. Taget er regntæt, når det er lukket, og har en snelast på 100 kg pr. m2.

ALGARVE CANVAS®

MINIMALISTISK DESIGN

Algarve Canvas® er perfekt til dig, som gerne vil have en carport, der matcher din pergola, eller en overdækning med lukket tag i samme enkle, stilfulde design og med de samme egenskaber og tilvalgsmuligheder.

Taget er 100% regntæt og vandet ledes fra taget ud i søjlerne. Algarve Canvas® kan stå alene, monteres i forbindelse med huset eller kobles sammen med en Algarve® pergola.

Se Algarve® referencer her

Pergola Camargue®

EN EKSKLUSIV OASE

Udnyt dine udendørsarealer og skab din helt private oase. Med en Camargue®-terrasseoverdækning får du næsten uendelige tilpasningsmuligheder, og du kan skræddersy den løsning, du går og drømmer om. Med perfekt integreret tilbehør, og moderne design, får du en eksklusiv og personlig terrasseoverdækning. Pergolaens solafskærmningstag er med rotérbare, motoriserede lameller,

som ved hjælp af den medfølgende fjernbetjning, kan justeres efter solens placering på himmelen. Når taget er lukket, kan det tåle en belastning på 200 kg pr. m2, så du kan roligt søge ly under Camargue® i alle typer vejr. Siderne på overdækningen kan afskærmes med integrerede, vindstabile rullegardiner, faste glaspaneler, lamelskydepaneler og skyde- eller foldeglas, eller en kobination af glas og solafskærming, alt efter, hvad du foretrækker. Du vælger det udtryk, der passer bedst til din have og facade. Carmargue® leveres i vedligeholdelsesfrit, pulverlakeret aluminium og fås i en lang række RAL-standardfarver.

FACTS & DETALJER

Pergola model Camargue® fås med bl.a. vindstabile screens, som skærmer for sol og vind, og som er fuldt integreret i konstruktionen, så de på den måde er gemt helt væk når de er kørt op. Når screens er kørt ned, har de en vindlast på hele 17 m/sek. svarende til hård kuling. Den medfølgende vindmåler sørger for at de automatisk kører op i sikkerhed, når vinden bliver for hård. Camargue® har en snelast på 200 kg pr. m2, og de oplukkelige lameller i taget og LED-lyset med dæmperfunktion, styres via fjernbetjeningen. Der kan i Camargue® modellen i øvrigt både sidde screens og glas/foldeglas.

Se Camargue® referencer her

AERO®

En stilfuld og funktionel løsning, der kan integreres i arkitekturen i dit hjem. Aero® har alle de samme lækre funktioner som Algarve®-terrasseoverdækningen. Det motoriserede lameltag kan fint integreres i eksisterende arkitektur. Lameltaget kan åbnes og lukkes efter behov og er fuldstændig vind og vandtæt.

TEKNISK DATA

Størrelse:
Aerof® kan tilpasses de mål, som passer til din nuværende terrasse.

Farver:
Leveres i pulverlakeret vedligeholdelsesfrit aluminium. De synlige aluminiumdele kan leveres i alle RAL-standard farver.

Tilkøb:
Ønsker du siderne inddækket eller andet lækkert udstyr? Så findes forskellige muligheder:

 • halvgennemsigtige lameller
 • bluetoothhøjtalere
 • sol- eller regnsensor

Carmargue Skye®

ULTIMATIV LUKSUS

Camargue Skye® er vores mest eksklusive pergolaløsning, som giver dig muligheden for den ultimative udnyttelse af dit uderum. Luk helt op og lad lys og varme strømme ind, nyd stjernehimlen på de varme sommeraftener, og skab læ og skygge når lamellerne er kørt frem.

Når taget er lukket, er det regntæt og kan klare en belastning på 100 kg pr. m2.
Skab din egen personlige hyggekrog med integrerede, vindstabile rullegardiner, glas eller lamelskydepaneler i siderne, eller tilføj et infrarødt varmepanel med indbyggede højttalere i remmen og lys pergolaen op med integrerede LED-lys.

Lapure

Lapure® er en minimalistisk terrasseoverdækning, der, udover at beskytte mod regn, vind og sol, byder på et frit panoramaudsyn.

Lapure®’s gennemsigtige overdækning hviler på elegante og diskrete aluminiumsstolper uden nogle tværgående elementer til at forstyrre udsigten.

SKRÆDDERSY DIN LØSNING

Du kan vælge at sammensætte din Lapure®-terrasseoverdækning på et utal af måder, således at den passer 100 % til dig. Læs mere om dine muligheder under de tekniske data.

TEKNISK DATA

Størrelse:
Lapure® kan tilpasses på mål. Minimumstørrelse er 2000 x 2650 mm og maksimum størrelse er 4000 x 5000 mm (tagmål). Ønsker du en bredere løsning kan op til 3 enheder kobles sammen.  Maksimum højde (til underkant rem) 2900 mm.

Farver:
Leveres i pulverlakeret, vedligeholdelsesfri aluminium. De synlige aluminiumdele kan leveres i alle RAL-standardfarver. Lapure® kan leveres enten ensfarvet med tag, søjler og remme i en og samme farve eller flerfarvet, hvor taget har en farve, mens søjler og remme har anden farve.  Der er mange muligheder.

Lagune

Oplev ultimativ luksus og wellness på din egen terrasse. Lagune® giver dig mulighed for at leve livet udendørs i dit stilfulde og behagelige uderum – hele året rundt.

Du kan vælge at have terrassetaget helt åbent eller helt lukket – du styrer det selv med bare ét enkelt tryk på en knap.

Afhængigt af solens vinkel kan du åbne den ene del og holde den anden lukket – præcis som du selv foretrækker det.

SKRÆDDERSY DIN LØSNING

Du kan vælge at sammensætte din Lagune®-terrasseoverdækning på et utal af måder, således at den passer 100% til dig. Læs mere om dine muligheder under de tekniske data.

TEKNISK DATA

Størrelse:
Lagune® kan tilpasses på mål. Minimum størrelse er 2000 x 2650 mm og maksimum størrelse er 6000 x 6000 mm (tagmål). Maksimum højde (til underkant rem) 2500 mm.

Farver:
Leveres i pulverlakeret vedligeholdelsesfrit aluminium. De synlige aluminiumdele kan leveres i alle RAL-standardfarver. Lagune® kan leveres enten ensfarvet (tag, søjler og remme i en og samme farve) eller flerfarvet (taget i én farve og søjler og remme i anden farve).  Der er mange muligheder.

Tilkøb:
Ønsker du siderne inddækket eller andet lækkert udstyr? Så findes forskellige muligheder:

 • foldeglas
 • skydeglas
 • faste glas
 • vindstabile rullegardiner, der er fuldstændig integreret i konstruktionen
 • skydeparti med justerbare lameller i cedertræ eller aluminium
 • LED-lys i ben eller lameller
 • varmepaneler med infrarød varme
 • glaslameller
 • bluetoothhøjtalere
 • sol- eller regnsensor