pergola med overdækning og afskærmning

Overdækket terrasse med glastag

FLATROOF

Vælg en stilfuld terrasseoverdækning med tag af glas i enkelt design og tysk kvalitet. Det giver flere af de skønne timer på terrassen på kølige sommeraftener, på forårsdage eller på smukke efterårsdage.

Vores terrasseoverdækning med glastag hedder “Flatroof” og  selvom selve glassene hælder en smule er selve tagets konstruktion uden hældning. Tagrenderne er indbygget og Flatroofen fås som standard i RAL 9005, 9007 og 7016. Næsten alle farver kan tilkøbes. Terrasseoverdækningens konstruktioner laves i pulverlakeret aluminiumsprofiler, hvilket giver et let design med stort lysindfald.

SLIDTSTÆRK OG VEDLIGEHOLDELSESFRI

Flatroofen er slidstærk, vedligeholdelsesfri og tilpasses i størrelsen efter ønsker og behov og selve glasset er i 8mm hærdet sikkerhedsglas. En særdeles holdbar terrasseoverdækning, der fuldender dit hjem og løfter dit uderum og dit hus istedet for at skæmme.

Der er mulighed for tilbehør, såsom plisségardiner, solafskærmende glas og markise under eller over taget. Siderne kan afskærmes med faste glasfelter, foldeglas, solscreens eller skydeglas.

Få flere af de skønne timer på terrassen – kontakt Alument Outdoor for et uforpligtende snak om en terrasseoverdækning.

ER DU BLEVET NYSGERRIG?

Du kan besøge vores udstilling på HUSET i Middelfart hvor vi har en Flatroof stående. Her kan du bl.a. se både lys og det solafskærmende glas.

Se åbningstider her https://alument-outdoor.dk/showroom-middelfart/

PRIS

Den endelige pris afhænger altid af størrelse, monteringsforhold, tilbehør m.m.

Du kan se priseksempler her

terrase med glastag
terrasseoverdækning med glas
overdækning af terrasse
terrasse overdækning i glas