Om Alument Outdoor

NÅR VI OPHOLDER OS MERE UDENFOR, STIGER VORES HUMØR OG VELVÆRE. DER- FOR DRØMMER DE FLESTE OM AT TILBRINGE FLERE TIMER PÅ TERRASSEN ELLER ALTANEN, MERE UDELIV OG EN LÆNGERE UDESÆSON I DET HELE TAGET.

I Danmark er det ofte regn, kulde og særligt vinden, der sætter en stopper for udelivet, nærmest fra den ene dag til den anden.

Med vores Outdoor program, som vi har vist eksempler på i denne brochure, får du mulighed for at opfylde drømmen og skabe et hyggeligt samlingspunkt for familien.
Vi hjælper med råd og vejledning fra den spirende ide til det færdige resultat, om det skal være den ultimative løsning med masser af lækkert udstyr og tilbehør, eller et let og minimalistisk udtryk. Alt sammen i et flot og moderne design, som skaber kant og wauw-effekt. Løsningen skal passe til din stil, til husets arkitektur og give et løft – det er de vigtigste kriterier, vi arbejder ud fra, når vi udvælger de produkter og materialer, vi tilbyder i vores sortiment.

Vi sætter en ære i, at få alle detajler med, så intet er overladt til tilfældigheder, og derfor bliver montagen altid udført af vores egne montører, som har de nødvendige kurser og viden.

Vores produkter er nøje udvalgt ud fra kriterierne om at de skal kunne tilpasses på alle måder, holde i mange år i det danske klima – uanset om du bor midt i landet eller tæt på kysten – og det skal være i materialer, som kræver et minimum af vedligehold og rengøring.

Er du i tvivl om vores produkter vil kunne passe på dit hus, så har vi helt sikkert en reference fra de mange løsninger, vi har monteret i hele landet, som er bygget på et hus eller en terrasse, som ligner din.