inddækning med foldeglas

Terrasseinddækning med glas

Efter en lang og kold vinter, hvor størstedelen af tiden er foregået indenfor, kan huset godt føles en smule trangt. Med en terrasseinddækning med glas er det muligt at skabe et ekstra uderum, som kan nydes året rundt. Allerede ved forårets første spæde solstråler, vil du kunne nyde eftermiddagssolen og kaffen i dit nye ekstra uderum.

Tiden på terrassen forlænges betydeligt, da en terrasseinddækning med glas skærmer for regn, sne og blæst. Det giver øget mulighed for at følge årstiderne skifte.

Læs mere om produkterne nedenfor eller se referencer her

ALTID LÆ PÅ TERRASSEN

Har du en eller flere terrasser, som du gerne ville benytte oftere, men er tvunget indendøre på grund af det ustadige danske vejr?

Så kan en terrasseinddækning med faste glasvægge være løsningen for dig. Ved at lave en terrasseinddækning med faste glasvægge kan du nyde udsigten til din have, samtidig med at du sidder i læ og tørvejr.

KOMBINER FASTE GLASVÆGGE OG FOLDEGLAS

Alument Outdoor tilbyder også terrasseinddækninger med foldeglas. Det kan derfor være den rette løsning for dig at kombinere disse to produkter. En fast glasvæg kan sættes op på terrassen, hvor der næsten altid er blæst og kan dermed give permanent læ. Samtidig kan de foldbare glas give dig fleksibilitet i forhold til vejret. Hvis solen er fremme, kan glasvæggene foldes til side og du kan nyde solen på terrassen. Hvorimod blæst og regn i foråret eller efteråret kan holdes ude og laver terrassen om til en hyggelig oase, hvor en kop te og god bog kan nydes.

ET EKSTRA UDERUM

En terrasseinddækning med foldeglas giver dig følelsen af at have fået et ekstra rum, og du behøver ikke at tage forbehold for vejret, når du indretter din terrasse med bl.a. hyggelige møbler, så dit uderum altid virker indbydende. Foldeglassene kan fås med greb og lås, så møbler og grill kan stå sikkert og i tørvejr.

REDUCERER STØJ

En terrasseinddækning med foldeglas kan reducere støjniveauet med op til 20 dB, hvilket er særligt nyttigt, hvis du bor i et område med meget udefrakommende støj.

Foldeglassene monteres i fuld højde, og i de fleste tilfælde, vil det ikke være nødvendigt at gøre noget ved belægningen inden. Bundskinnen er kun 20 mm høj, hvorfor den samtidig er meget venlig over for gangbesværede.

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSEN

Vi kan lave en individuelle løsning, som passer til jeres terrasse og hjem. Kun vores og jeres fantasi sætter grænsen for mulighederne. For eksempel fås glasset i forskellige toninger og med sandblæst look, og profilerne er som standard eloxeret, men kan fås i lakeret farver efter eget valg.

HVORDAN VIRKER FOLDEGLAS

Den korte film er optaget på vores udstilling på HUSET, hvor Thomas viser, hvordan man hurtigt og nemt kan folde glassene sammen og lukke op

inddækket terrasse

Foldeglas

terrasse med glas og udsigt

Fast glas

inddækning af terrasser

Skydeglas