alument firmabil

7 hurtige spørgsmål

1 — Er produkterne vedligeholdelsesfrie?

Vores produkter er udført i vedligeholdelsesfrie materialer. Dog skal de rengøres en gang om året med det rengøringskit, som du får udleveret, når vi har monteret din terrasseoverdækning. Du skal også sørge for at holde skinner med kørende dele fri fra skidt og snavs samt smøre dem med fedtfri silikonespray et par gange om året.

2 — Kan jeg få produkterne i alle farver og størrelser?

Stort set alle produkterne bliver tilpasset på mål og i ønsket farve. Vi har dog enkelte produkter som kun fås i standardfarver og -størrelser.

3 — Er det isolerede løsninger?

Løsningerne er afskærmning mod sol, vind, støj og regn på en enkel og stilren måde, og er ikke isolerende i sig selv, men med for eksempel en glasinddækning af en overdækket terrasse eller altan, vil du opnå en isolerende effekt med den nye ekstra ”klimaskærm”.

4 — Kan løsningerne holde til stormvejr?

Ja, produkterne bliver altid dimensioneret efter størrelse, og hvor de skal monteres. Det gør, at de sagtens kan holde til en god dansk storm.

5 — Hvem kommer og monterer?

Det er Alument Outdoors egne montører, der kommer og monterer. Montørerne har alle de nødvendige kurser og viden omkring håndtering af produkterne.

6 — Leverer Alument Outdoor i hele landet?

Ja, vi arbejder naturligvis i hele landet.

7 — Skal jeg søge om byggetilladelse?

Normalt vil en byggetilladelse ikke være nødvendig. Vi anbefaler dog altid, at du tager kontakt til din lokale kommune for at høre, om der er særlige regler i lige præcis det område, du bor i.