fbpx

FORHOLDSREGLER VEDR. CORONA-VIRUS

Vi vægter sundheden og sikkerheden for vores kunder/samarbejdspartnere såvel som vores ansatte højt.

Som følge af det verserende udbrud af Corona virus i Danmark og resten af verden, har Alument ApS instrueret vores medarbejdere i henhold til de retningslinjer, som er udstukket fra sundhedsmyndighederne.

For din og vores medarbejderes sikkerhed, og for at forebygge unødig smittespredning, vil vi også gerne opfordre til, i det omfang, det er muligt, at overholde retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen omkring kontakt og afstand.

Dvs.:
Ved besøg af vores konsulent for endelig opmåling: Vores konsulent ringer forinden og fortæller, at vedkommende er på vej. Hvis der ikke behov for yderligere afklaring eller spørgsmål, så vil han blot foretage opmålingen og køre igen. Eventuelle spørgsmål vil blive forsøgt afklaret via telefon eller mail.

Ved montage på terrasse: Du vil blive informeret om, hvilke(n) dag(e) vores montører vil være til stede. Eventuelle spørgsmål vil blive forsøgt afklaret via telefon eller mail, og i tilfælde af, at det er nødvendigt, at du eller en anden fra din husstand er fysisk til stede, opfordres der til, at der holdes afstand.

Ved montage på altan: Du vil blive informeret om, hvilke(n) dag(e) vores montører vil være til stede. Vi opfordrer til, at vores montører for så vidt, det er muligt, kan få adgang til altanen uden at komme i for tæt kontakt med personer i husstanden eller genstande, som skal flyttes på. Eventuelle spørgsmål vil blive forsøgt afklaret via telefon eller mail, og i tilfælde af, at det er nødvendigt, at du eller en anden fra din husstand er fysisk til stede, opfordres der til, at der holdes afstand.

Ved spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30 36 16 09 eller info@alument.dk