Referencer – Camargue Pergola

CAMARGUE® PERGOLA MED SKYDEGLAS, FAST GLAS, SCREENS OG UPLIGHT LYS I TO REMME

Jyllinge

Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening. Skydeglasset på de to sider gør det nemt at regulere varme/kulde. Lyset giver hyggelig stemning om aftenen uanset om familien opholder sig i pergolaen eller ser lyset oppefra huset.

De to screens er uundværlige når eftermiddags og aftensolen står ind i rummet, specielt i ydermånederne hvor solen står ekstra lavt.

CAMARGUE® PERGOLA MED SKYDEGLAS OG SCREEN

Skive

Skydeglassene skaber fleksibilitet, så det er nemt at skærme for vind og regn, men samtidig kan de skydes helt fra og dermed skabe god luft på de varme dage. Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening. Solscreenen sikrer at familien ikke får for meget sol ind på de varmeste dage og styres ligeledes med fjernbetjeningen.

CAMARGUE® PERGOLA MED FOLDEGLAS OG SCREEN

Køge

De smarte foldeglas kan skydes helt fra og parkeres op ad en mur eller søjle. Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening.

FOLDEGLAS SKABER LÆ 

Siderne i pergolaen er inddækket med foldeglas i 10 mm hærdet sikkerhedsglas, så familien fortsat har mulighed for at bruge terrassen ved at lukke for siderne, hvis det blæser eller regner.

Læs mere om vores pergolaer her

CAMARGUE® PERGOLA MED SCREENS PÅ ALLE FIRE SIDER SAMT LED LYS I TO LANGSGÅENDE REMME

Ikast

Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening. Med samme fjernbetjening styres lys og screens. Lyset er i øvrigt dæmpbart. Screens kører selv op hvis det blæser mere end 17 m/s og lamellerne lukker selv hvis det regner.

CAMARGUE® PERGOLA MED FOLDEGLAS, LINARTE BEKLÆDNING, LYS OG VARME

Haderslev

Lamellerne i taget kan rotere trinløst 150° og styres med fjernbetjening. Foldeglasset kan åbnes helt op og varmebommen og lyset giver den ekstra hygge om aftenen.

GLASVÆRN SKABER LÆ 

Udover pergolaen har vi også monteret glasværn for kunden. Bemærk at pergolaens ene side foldeglas er monteret ovenpå glasværnet.

Læs mere om vores pergolaer her

Camargue® pergola med glas og screen

Hvide Sande

Vi har monteret en Camargue® pergola med roterbare motoriserede lameller.Der er monteret vindstabilt rullegardin i fronten og LED-lys i to lameller.

PROCESSEN MED KUNDEN

Huset er placeret i nær klitterne i Hvide Sande. På grund af vinden, havde familien familien ikke glæde af terrassen, som kun kunne bruges få dage om året.

Løsningen blev en pergola model Camargue® med foldeglas i de to lange sider og faste glas i fronten, hvor der også blev monteret et vindstabilt rullegardin, så der er mulighed for at skærme for solen, eller skabe lidt privatliv.
Derudover har familien valgt at tilkøbe integreret LED-lys i to lameller i loftet, så de nu kan nyde terrassen og udsigten ud på de lange sommeraftener.

LÆ OG SOLAFSKÆRMNING

Pergolaen er udstyret med foldeglas i de to lange sider og faste glas i fronten. Alt sammen i 10 mm hærdet sikerhedsglas. Der er desuden monteret et vindstabilt rullegardin i fronten, som skaber skygge og privatliv. Rullegardinet er udstyret med vindmåler så det selv kører op i sikkerhed, hvis vinden bliver for hård.

Pergola med oplukkeligt tag

Nexø

Pergolaen er en sammenbygning af tre styks Camargue. I siderne er der monteret vindstabile screens med vinduesfelt.

PROCESSEN MED KUNDEN

En stor terrasse fortjener lidt ekstra forkælelse, og det er netop, hvad dette eksemplar i Nexø har fået med sin nye overdækning. Pergolaen er en sammenbygning af tre styks Camargue, og i siderne er der monteret vindstabile screens med vinduesfelt.

PERGOLA MED SMARTE SCREENS

En Camargue kan klare en snelast på 200 kg. per m2. Screensene i siderne holder til 16 m/sek vindlast, inden vindmåleren automatisk kører dem op. Intet mindre end en gennemført luksusløsning.

Pergola på tagterrasse

Randers

Alument har monteret denne pergola Camargue på en tagterasse.Der er monteret foldeglas i to sider. På halvmuren er der monteret faste glas på mål.

PROCESSEN MED KUNDEN

Familien ønskede sig nogle flere timer på deres fine terrasse, men på grund af den høje placering (og det danske vejr) var det meget få dage om året, at den kunne benyttes.
Med denne fleksible løsning, hvor både taget og to sider kan åbnes og lukkes efter behov, har de nu mulighed for at nyde alle sommersæsonens lyse timer.

EN PERGOLA SOM MATCHER BOLIGENS ARKITEKTUR

Pergolaen er lakeret i samme farve som vinduespartierne og i sea-side-kvalitet. Den måler 5,6 x 4,2 meter (23,5 m2).
Der er monteret rammeløse foldeglas på to sider og faste glas på halvmuren. De stærke foldeglas er med 10 mm. hærdet sikkerhedsglas og med tætningslister.

Læs mere om vores pergolaer her

rammeløse foldeglas

Pergola med foldeglas og rullegardiner

Odense

Kunden ønskede flere timer på deres skønne tagterrasse, så de fik monteret en elegant pergola. Løsningen er med motoriserede lameller, varmepanel, vindstabile rullegardiner og foldeglas.

PROCESSEN MED KUNDEN

Kunden ønskede flere timer på deres skønne tagterrasse, så de fik monteret en elegant Camargue®-pergola med oplukkeligt tag samt sider.

For ikke at tage den flotte udsigt udover eng, monterede vi et elegant rammeløst glasværn (indespændt glas med 22 mm hærdet lamineret sikkerhedsglas monteret bundskinne).

TILBEHØR SOM MATCHER KUNDENS BEHOV

Terrasseløsningen er med motoriserede lameller i taget, varmepanel, vindstabile rullegardiner og Lumon 6T-foldeglas i siderne.

Læs mere om vores pergolaer her

Pergola med solafskærmning og foldeglas

Vestkysten

Terrasseløsningen er med foldeglas og solafskærmning.

PROCESSEN MED KUNDEN

Kunden ønskede bedre udnyttelse af sin skønne tagterrasse. Et par måneder efter montagen fortæller kunden, at de allerede har brugt den mere end siden huset stod færdigt i 2013.

EN PERGOLA SKRÆDDERSYET TIL KUNDENS BEHOV

Sort Pergola monteret på tagterrasse. Løsningen er med solafskærmning med motoriserede lameller, LED-lyspanel, varmepanel, vindstabile rullegardiner og foldeglas i siderne.

Opgaven er løst i samarbejde med Tina Switzer Indretning.

Læs mere om vores pergolaer her