inddækning med foldeglas

Referencer – Glasindækning

Terrasseinddækning med skydeglas

Slagelse

Terrassen er inddækket med rammeløse skydeglas på begge sider, således at kunden nemt kan regulære temperaturen og samtidig skærme for vind og regn.

Terrasseinddækning med foldeglas

Frederikssund

Terrassen er inddækket med rammeløse foldeglas, som kan åbnes efter behov, samt fast glas på langsiden. Det betyder at kunden kan åbne helt op i begge ender på de helt varme sommerdage.

UDTALELSE FRA KUNDEN

“Efter vi har fået sat foldeglas i vores overdækning bruger vi den nu fra marts til oktober. Vi føler vi sidder ude og får en masse dejligt lys…og slet ingen vind. Og på de varme sommerdage lukker vi bare glasset op så vi stadig kan være derinde. Vi brugte aldrig overdækningen før, nu bruger vi den hver dag.”

– Brian Videbæk

referencer af glasinddækninger

Rammeløse skydeglas med overpartier af fast glas

Køge

Terrassen er inddækket med rammeløse skydeglas, som kan åbnes efter behov, samt fast glas til kip. Parkeringen af skydeglasset er specielt på denne sag, da det kan køres helt ind i selve husmuren.

 

Terrasseinddækning med foldeglas

Vedbæk

Terrassen er inddækket med rammeløse foldeglas, som kan åbnes efter behov. Foldeglassene er tilpasset panelernes højde.

PROCESSEN MED KUNDEN

Vi har stået for at inddække kundens terrasse med rammeløse foldeglas. Glasset er udført med 12 mm hærdet sikkerhedsglas på grund af de høje paneler. Vores foldeglas kan laves helt op til 3000 mm i højden.

terrasseinddækning fra alument outdoor

Terrasseinddækning med glas

Kolding

errassens langside er blevet inddækket med faste sikkerhedsglas. De to ender kan åbnes op, da de er lukket med skydedøre.

PROCESSEN MED KUNDEN

På langsiden er der monteret faste laminerede sikkerhedsglas, monteret i elokserede U-profiler. De to ender er lukket med skydedøre.

Terrasseinddækning med foldeglas

Odense

Terrasseinddækning med foldedøre, som kan åbnes og lukkes efter behov. Foldedørene er trukket ud til forkant af stern for at skabe rum

PROCESSEN MED KUNDEN

Her er foldedørene trukket helt ud til forkant af stern for at få så meget rum som muligt. Begge sider kan åbnes helt op, når vejret tillader. En let og enkel løsning.

terrasse med glasinddækning

Rammeløse foldeglas til terrasse

Odense

Den overdækkede terrasse har fået rammeløse foldeglas med lås i grebene. Profiler og skinner er lakeret i samme farve som husets vinduer.

PROCESSEN MED KUNDEN

Rammeløse foldeglas med 10 mm. hærdet sikkerhedsglas. Profiler og skinner er lakeret i Noir 900 (sort med fin-struktur), hvilket er samme farve som husets vinduer.

FOLDEDØRE MED SPECIALTILPASSET GLAS

Lumon 6T-foldedøre med 10 mm hærdet sikkerhedsglas. Der er lås i grebene og klare tætningslister mellem glaspanelerne. Der er specialtilpasset glas ved det indvendige nedløbsrør.

Rammeloesefoldeglas på en terrasse

Overdækket terrasse med glas til kip

Støvring

Terrasseinddækningen er fuldt integreret i husets arkitektur. Den store overdækkede terrasse har foldedøre på begge sider og fast glas til kip.

PROCESSEN MED KUNDEN

Huset i Støvring har fået en terrasseinddækning, der er fuldt ud integreret i husets arkitektur og stramme minimalistiske udtryk. Den store overdækkede terrasse med foldedøre på begge sider og fast glas til kip, udnytter terrassens højde og fremhæver husets linier.

EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Glasset er monteret direkte på fliserne med en bundskinne på bare 18 mm, da teleskop i glaspanelerne tager faldet på belægningen.

Over foldedørene er der monteret en aluminiumsoverlægger samt faste glas til kip. Alle profiler er malet i Noir 900 (sort), så de passer til vinduerne i huset.Glaspanelerne er 10 mm hærdet sikkerhedsglas.

ejendom med overdækket terrasse

Faste glaspaneler på terrasse

Kolding

Vi monteret faste glaspaneler på to sider af terrassen. Efter ønske fra kunden er panelerne udført i lamineret sikkerhedsglas.

PROCESSEN MED KUNDEN

Faste glaspaneler monteret på to sider af terrassen. Panelerne er udført i 10,36 mm lamineret sikkerhedsglas med polerede kanter.

terrasse med foldedøre

Terasseinddækning med foldeglas

Herning

PROCESSEN MED KUNDEN

Villaens overdækkede terrasse har fået foldeglas på to sider. Det giver et ekstra uderum, som kan nydes hele året rundt og åbnes op efter behov.

GLAS SOM MINDSKER STØJNIVEAU

Glasset er udført i 10 mm hærdet sikkerhedsglas, som mindsker støjniveauet. Efter ønske fra kunden er skinnerne lakeret i samme farve som vinduerne for at skabe et harmonisk udtryk.

bolig med terrasse

Terrasseinddækning til kip

Hedensted

Terrassen er blevet inddækket med med foldeglas på to sider, som nu kan åbnes helt op. Kunden har valgt at få profilerne i den samme farve som husets vinduer.

PROCESSEN MED KUNDEN

Lumon 6T-foldedøre på to sider med faste sikkerhedsglas til kip. Profilerne er ral. 7015 som er den samme som husets vinduer.

terrasse i hedensted

Glasoverdækning med foldeglas

Odense

Glasoverdækningen er udført med klart sikkerhedsglas i taget og foldeglas i siderne. Panelerne er udført i lamineret sikkerhedsglas.

PROCESSEN MED KUNDEN

Vores kundes nye udestue åbner op for nye muligheder for at nyde lys og haveudsigt. Glasoverdækningen er udført med klart sikkerhedsglas i taget og foldedøre i siderne.

HYGGELIGE TIMER I UDERUMMET

Familiens egen indretning af stuen skaber en dejlig atmosfære, der indbyder til masser af hygge.

Glasoverdækning med foldedøre

Grindsted

Vores kunde i Herning har fået opbygget terrassedækket med flotte hårdttræterrassebrædder. Det nye terrassedæk er inddækket med smarte foldedøre, som kan åbnes helt op.

PROCESSEN MED KUNDEN

Opbygning af terrassedæk med hårdttræterrassebrædder, herefter lukket med Lumon 6T-foldedøre. En elegant løsning, som har fået meget ros.